Despre noi

Landbruk este o companie ce are ca domeniu de activitate creșterea și comercializarea suinelor. La sfârșitul anului 2017 a beneficiat de un amplu proces de modernizare prin investiții în echipamente și tehnologii de înaltă calitate în acord nu doar cu standardele de protecție a mediului, ci și cu standardele superioare privind bunăstarea animalelor.

Investiția de la Turdaș este rezultatul unui consorțiu germano-spaniol, fiind la ora actuală cea mai modernă exploatație de porcine din România. În procesul de modernizare, prioritare au fost tehnologiile și utilajele inovative.

Ferma

În prezent, ferma din localitatea Turdaș se află într-un amplu proces de modernizare și retehnologizare. Investiția de la Turdaș este rezultatul unui consorțiu germano-spaniol, fiind la ora actuală cea mai modernă exploatație de porcine din România.

În procesul de modernizare, prioritare au fost tehnologiile și utilajele inovative, în acord nu doar cu standardele de protecție a mediului, ci și cu standardele superioare privind bunăstarea animalelor.

Implicarea socială

Responsabilitatea socială este o parte esențială a strategiei de dezvoltare pentru compania Landbruk.

Ori de câte ori are ocazia, compania își exprimă angajamentul și implicarea în viața comunităților în care își desfășoară activitatea, încearcând să le ofere angajaților un mediu de lucru cooperant, plin de satisfacții, care încurajează parteneriate pe termen lung.

Implicarea companiei Landbruk în comunitatea localității Turdaș

Redeschiderea activității a generat peste 40 de locuri de muncă în zona de producție și de administrare, având prioritate la angajare persoanele care domiciliază în apropierea fermei. De asemenea, a realizat dezvoltarea unor programe educaționale pentru sprijinirea tinerilor din județ și dezvoltarea unui program de practică pentru tinerii care doresc să urmeze o carieră în cadrul complexului.

Oferă sprijin fermierilor locali prin crearea de programe prin care să poată beneficia gratis de fertilizantul organic obținut în fermă.

Vine și în ajutorul elevilor cu rezultate excepționale la unitățile de învățământ pe raza localității Turdaș prin acordarea unor burse de merit.

Protecția mediului înconjurător

Landbruk își asumă responsabilitatea față de mediu, atât prin respectarea legislației în vigoare, cât și prin derularea programelor de protecție a mediului, alături de comunitatea locală.

Compania își dorește să fie un lucrător competitiv în industria producției de carne de porc, un loc ideal de lucru pentru angajați dar și un membru respectabil al comunității.

Compania și-a consolidat strategia de responsabilitate socială începând cu anul 2012 atunci când a început activitatea in complexul zootehnic din localitatea Feldioara, județul Brașov.

Calitate recunoscută

Auditată periodic, compania asigură regimul greenfield pentru unitățile sale de producție printr-o serie de certificări obtinute:
Calitate
Certificare pentru implementarea cu succes a Sistemului de Management al Calităţii (ISO 9001:2008)
Mediu
Certificare pentru implementarea cu succes a Sistemului de Management al Mediului (ISO 14001: 2004)
Sănătate
Certificare pentru implementarea cu succes a Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale (OHSAS 18001:2007)
Siguranță
Firma a fost certificată, de asemenea, si pentru îndeplinirea cerințelor standardului ISO 22000:2005 referitor la Sistemele de Management ale Siguranței Alimentelor

Galerie Foto

Atunci când am decis să mergem pe acest drum, am luat în calcul că trebuie să ne asumăm fiecare detaliu pe care îl vom întâlni în drumul către performanță, aspect care este vizibil și în cifre, dar și în imagini.